KONYA / EREĞLİ - 100 Yıl Kurtuluş Ortaokulu

Ara

Dilimiz zenginliğimizdir projesi kapsamında Bilen Oturur etkinliğiyle çalışmalarımıza başladık

Nis

Okulumuzda bulunup eskiyen ve rengi solan tüm tabelalarımız yenilenerek güzel bir görünüme kavuştu

Nis

Okulumuz merdivenleri işyeri sağlığı ve güvenliği kapsamında kırık çatlak olan kısımları belirlenerek yeniilenip öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde merdivenleri kullanması sağlandı.

Nis

Öğretmenlerimizin daha ferah, rahat ve sıvcak bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri amacıyla öğretmenler odamızda boya, kitaplık, tamirat çalışmaları yapıldı.

Nis

Okulumuzda baharın gelmesiyle birlikte öğrencilerimizin güze4l vakit geçirebilecekleri oyun alanları oluşturulup bahçe duvarımız tamir edilip boyanarak güzel bir görünüm sağlandı.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerimiz ile Eski eTwinning İlçe Mentörümüz ve Okul Müdürümüz Volkan KARAEVLİ liderliğinde ve okulumuz Teknofest Temsilciliğini yürüten Teknofest Liderimiz Öğretmenimiz Fen Bilgisi Öğretmenimiz Cumali OKUR Teknofestile ilgili bilgilendirme ve ne yapacağımıza karar verme toplantısını yaptık. Görev dağılımı yaptık. İnşallah güzel projeler ortaya çıkaracağız.

Şbt

eTwinning Ödül Töreninde Bizde Okulumuz Olarak 3 Öğretmen İle Yerimizi Aldık. Uyguşadığımız projelerle kalite etiketlerine layık görülen proje kurucusu öğretmenlerimiz ödüllerini aldılar. Okul Müdürümüz de yaptığı projeyle kalite etiketini almıştır.

Şbt

Okul Müdürümüz Volkan KARAEVLİ liderliğinde İnternet Güvenliği eğitimini tamamladık. Bu eğitimler sayesinde daha bilinçli hareket etmeyi ve güvenli internet konusunda nelere daha çok dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizdik.